Школа молодого вчителя

2017-04-24

/Files/images/5qNaAYzRNYw.jpg

З метою сприяння підвищенню фахового рівня, розвитку творчого потенціалу вчителя, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією навчання у Колодрубівській ЗОШ проводиться ряд майстер-класів за програмою «Школи молодого вчителя».

Цього тижня свої вміння, знання та навички продемонструвала вчитель української мови Микитин О.Б., життєве кредо якої : «Знай дитину, розумій дитину, поважай дитину, будь частиною життя дитини".

Як фахівець-дослідник педагог працює над темою: «Фразеологізми як засіб образного мовлення школярів на уроках української мови».

У ході майстер-класу на тему: «Розряди займенника» Оксана Богданівна використовувала різноманітні методи і прийоми, зокрема «ланцюжок довіри» для емоційного налаштування , «мікрофон» та метод мозкового штурму. Була організована робота в групах, інтерактивний прийом «Незакінчені речення, а також гра «Редактор». Методика викладання уроку була структуризованою, продуманою до деталей та подана у незвичайній інтерпретації.

Молодий фахівець досягла поставленої мети, а саме ознайомила присутніх колег з розрядами займенників, з'ясувала особливості відмінювання і написання, сформувала вміння знаходити у тексті займенники.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi