• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Під хрест Твій стаю, спасителю мій милий

Під хрест Твій стаю, спасителю мій милий

2017-04-14

/Files/images/JCCNsFFeIzU.jpg

Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий

Сьогодні у Колодрубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели виховний захід «Хресна дорога», щоб ще і ще раз згадати і прославляти нашого Господа Ісуса Христа , який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя Своє віддав із великої любові до нас, грішних, задля спасіння душ наших.

Хресна дорога належить до тих , доріг, які найсильніше зворушують людське серце, бо на цій дорозі ми відчуваємо страсті Сина і багатостраждальні Материнські муки, тому учні з особливими почуттями та трепетом у душі, були учасниками морально-виховного дійства.

Ведучі заходу та 14 учасників 5-11 класів, що символізували кількість стацій пройдених Ісусом Христом довели до свідомості дітей, що Бог любить нас. Тому що довів Свою любов тим, що послав Свого Сина Єдинородного на землю, «щоб кожен, хто увірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне, показавши, як через любов до нас, грішних, Син Божий, вмер на хресті», розбудили у дітей бажання співучасті та допомоги іншим у важкі хвилини життя, виховували учнів у дусі Христової науки.

Тож пам’ятаймо, що ми завжди повинні оспівувати і цілувати дорогоцінні рани Ісуса Христа і своїми устами та щирим серцем приносити Йому, починаючи і закінчуючи свій робочий день, ревну і гарячу молитву. Співаймо Йому славу і поклоніння!

Підготували та провели «Хресну дорогу» вчитель української мови та літератури Микитин О.Б та вчитель географії Гіщинська Б.О.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi